BLANCO

BLANCO

BLANCO představuje synonymum pro kompetenci v otázkách mycích center a patří v této branži k předním dodavatelům na světě. Téměř kompletní sortiment dřezů, vaniček, kuchyňských baterií, systémů třídění odpadu i organizačních systémů, ale i bohatého příslušenství zaručuje široký výběr v každém segmentu a umožňuje dokonale vzájemně sladěná systémová řešení pro každý požadavek.

Ústředí společnosti BLANCO se nachází v Oberderdingenu (Bádensko-Württembersko) v oblasti Kraichgau, „bádenském Toskánsku“. Nejvýznamnější výrobní místa tohoto největšího německého producenta dřezů se nacházejí nedaleko odtud. BLANCO udržuje těsný kontakt se svými trhy prostřednictvím svých mezinárodních dceřiných společností a dlouholetých partnerů ve více než sto zemích.

BLANCO se vyznačuje daleko nadprůměrnou loajalitou svých zaměstnanců vůči společnosti. Ta je do značné míry založena na vzájemném slušném a ohleduplném chování a na rozvinuté firemní kultuře se silnou hodnotovou orientací, kterou naši zaměstnanci nazývají „BLANCO Spirit“.

Firmu BLANCO založil v roce 1925 Heinrich Blanc jako společnost „Blanc & Co.“ Dnes je BLANCO s téměř 70% podílem ve společnosti součástí rodinného holdingu BLANC & FISCHER. Tuto podnikatelskou skupinu vlastní vždy z poloviny rodiny Blanc a Fischer. Zbývající podíly vlastní ještě stále rodina Heinz Blanc.