OSTATNÍ NÁBYTEK

OSTATNÍ NÁBYTEK

Pergoly a drobné dřevostavby
Zahradní pergoly a altány jsou ideálním místem k odpočinku a relaxaci. Pergoly, přístřešky, altány, vyrábíme, tak jak se říká ,,truhlářsky´´ to je, tak že všechny spoje přesně dosedají, jsou bez otřepů a všechny viditelné plochy jsou broušeny a hrany frézovány. Na veškeré kovové spoje se používají nerezové materiály.

Pergoly dělíme podle umístnění na volně stojící pergoly a pergoly stojící u domu. Podle zastřešení na pergoly otevřené (vzdušné) a zastřešené polykarbonátovými deskami, nebo asfaltovým šindelem, pod který musí být zhotoven palubkový záklop z palubek o síle 19 mm. Velmi důležitá je kvalitní povrchová úprava, která podtrhuje celkový vzhled a velmi prodlužuje životnost pergol. Na Vaši pergolu, zahradní posezení, altánek Vám můžeme zhotovit 3D projekt (3D návrhy jsou zpoplatněny a po dokončení projektu odečteny z ceny) včetně rozmístění zařízení (stůl, židle, lavice, venkovní krb, gril apod.) Aby jste přesně věděli jakou velikost, celkový vzhled Vám bude nejlépe vyhovovat.


Nábytek z masivu
Dřevěná schodiště jsou oblíbená hned z několika důvodů. Dřevo se hodí do téměř každého interiéru. Má dlouhou životnost, odolnost a je možnost ho vždy opravit. Dřevo lze velmi dobře kombinovat s jinými materiály (kov, sklo).
Vyrábíme jak schodiště samonosné, tak i schodišťové obklady betonových a kovových schodů.


Montáže zakoupeného nábytku
Již mnohokráte jsme se setkali s tím, že nábytek kupovaný v demontu (demontovaný stav), při sestavení zákazníkem se kývá ze strany na stranu, panty nejsou doladěny a dotaženy, dvířka drhnou o nábytkové hrany, zásuvky se zasekávají o vodící kolejničky a pod. Při špatném sestavení však dochází k neopravitelným chybám a celkově k velmi rychlému znehodnocení výrobku. Někdy je to, ale opravdu škoda, protože u nábytku, který má jinak celkem dobrou koncepci, je za velmi výhodnou cenu a má šanci, že bude velmi dlouho sloužit. Výrobci z pochopitelných důvodů šetří na spojovacím materiálu a pak je to prostě hodně znát. Jak dlouho Váš nábytek bude sloužit. Nabízíme Vám montáže nábytku. Nábytek, je možné vyzvednout na prodejně, přivézt k Vám domů a profesionálně smontovat a ustavit na místo, případně upravit dle Vašich představ.

Kontaktujte nás prosím pro bližší informace.

FOTOGALERIE

Klikněte na obrázek a pohodlně listujte celou galerií.
« z 68 »

🔼 KLIKNĚTE NA OBRÁZEK 🔼