KUCHYŇSKÉ LINKY

KUCHYŇSKÉ LINKY

Kuchyňské linky a kuchyňský nábytek na míru

Kuchyně je srdcem domova. Trávíme v ní hodně času a my chceme, aby jste si tento čas užili a Vaše práce v ní byla příjemná a efektivní, proto při plánování Vaší nové kuchyňské linky, bereme velmi vážně Vaše potřeby na rozměry a výšku.

Rádi Vám zhotovíme kuchyňský nábytek ve specifických výškách, které se nedrží standardu. Při zaměřování Vaší kuchyně můžeme společně probrat Vaše specifické potřeby. Za tímto účelem, před a během výroby každé kuchyňské linky a vestavěné skříně na míru, Vám připravíme několik 3D počítačový návrh (3D návrhy jsou zpoplatněny a po dokončení projektu odečteny z ceny). Uvidíte tak svoji novou kuchyň v různých úhlech a přístupových pohledech.

Dále návrhy poslouží při výběru barev, odstínů a textur kuchyňského nábytku.
  Kuchyň na míru má jednu velkou výhodu, a tou je, že si můžete vybrat veškeré komponenty, podle svého vkusu.
  Níže na stránkách jsou umístěny katalogy všech komponentů, ze kterých se kuchyňská linka skládá.

FOTOGALERIE

Klikněte na obrázek a pohodlně listujte celou galerií.
« z 104 »

🔼 KLIKNĚTE NA OBRÁZEK 🔼

Začínáme…

Zde si můžete předběžně vybrat a kombinovat materiály z online katalogů. Při zaměření a nebo konzultaci Vám samozřejmě vzorky přivezeme k zápůjčce.

Krok číslo 1 – dvířka, pracovní a zádová deska:
Začněte výběrem pohledových ploch, což jsou dvířka, pracovní plocha a zádová deska.

Dvířka
Hledáte-li nejlevnější variantu je zde katalog: DESKOVÝ MATERIÁL – EGGER, KRONOSPAN, KAINDL, kde si vyberete dekor. Dvířka jsou z lamina, v ploše rovná, bez vnitřního frézování se zaoblenou hranou abs tloušťka 2mm.

Další variantou, kde můžete zvolit odstín, dekor i tvar, je kvalitní český výrobce Trachea: KUCHYŇSKÁ DVÍŘKA – TRACHEA

Hrany našich dvířek a korpusů jsou olepeny na profesionální lince, při vysokém stupni tání lepidla.
  U dvířek a korpusů lze zvolit odlišný odstín hrany od plochy. Dejte své nové kuchyňské lince osobitý nádech. Zde můžete vybrat třeba věncové lišty, rampy, a různé jiné výplně: sklo, vitráže, mřížky, výplety, potisky a pod.

Pokud jste si jisti Vaším dosavadním výběrem, tak je potřeba se rozhodnout zda-li korpus dvířek bude ve stejném, nebo podobném dekoru jako dvířka, případně dáte-li přednost o něco levnější variantě, a to odstínu bílé nebo světle šedé, k tomuto účelu opět poslouží katalogy: DESKOVÝ MATERIÁL – EGGER, KRONOSPAN, KAINDL.

Pracovní plocha a zádová deska
Ke dvířkům je také velmi důležité správně a citlivě vybrat odstín Vaší kuchyňské pracovní desky a to v katalozích DESKOVÝ MATERIÁL – EGGER, KRONOSPAN, KAINDL.
  V tomto katalogu je možné si vybrat zádové obkladové desky, které jsou vyráběny ze stejně odolného materiálu jako desky pracovní. Zádové obkladové desky se používají místo klasických keramických obkladů a jsou výbornou variantou, pro ty, kteří se již nechtějí čistit se znečistěnými spárami mezi obklady.
  Při použití identické těsnící lišty k pracovní desce vznikne úžasný ucelený komplet zádové a pracovní desky.

Podstatná část při plánování kuchyně, je výběr úchytek, dřezu, odpadkového koše, drátěných košů apod., to vše najdete v katalogu NÁBYTKOVÉ KOVÁNÍ.

Krok číslo – 2 vestavné spotřebiče:
Před samotným plánováním kuchyňské linky, je dobré již vědět, jaké spotřebiče budou použity, urychlí to celý proces plánování.
  Kuchyň Vám rádi dodáme, jako komplet, včetně Vámi vybraných vestavných spotřebičů (které zakoupíme dle vašeho výběru a dopravíme) a jejich montáže.
  Pokud máte již spotřebič zakoupený, stačí nám zaslat montážní rozměry emailem, nebo ve formátu PDF přímo od prodejce nebo výrobce .

Vaše nová kuchyňská linka bude zajisté splňovat všechny vaše očekávání na, co  nejsnazší pohyb při práci a uspořádání věcí tak, aby bylo vše při ruce a přitom chytře skryto a s využitím moderního kvalitního nábytkového kování a designu.